undoi.ro – Lista Firme, Catalog

UNDOI – Lista Firme, Catalog

Lista firme cluj, satu mare, maramures, sibiu, bihor

 

Undoi.ro este locul ideal unde iti poti promova eficient afacerea. Site-ul este dedicat in special mediului de afaceri, acesta ofera posibilitatea firmelor sa isi promoveze eficient business-ul, produsele si serviciile atat pe plan local, cat si regional, in cautari generale sau direct pe domeniul de activitate al firmei.

 

Portalul acopera in acest moment 5 judete si ofera probabil cel complet pachet de promovare disponibil pe un site business – o pagina intreaga dedicata firmei cu date de contact complete, banner publicitar, descriere, filiale si sucursale, localizare pe harta, modalitati de plata, retele de socializare, galerie foto & video.

Tipuri de conturi

Avanaje Promovare Undoi.ro

Promovare Pagina Principala

Stim ca toate firmele isi doresc o pozitionare cat mai vizibila in mediul online, dar de cele mai multe ori acest lucru inseamna un cost ridicat atat material cat si ca resursa umana. Ei bine, pe “Undoi.ro – Lista Firme, Catalog online” lucrurile stau putin diferit.

 

Noi apreciem efortul si dorinta firmelor de a se promova cat mai eficient, de aceea conturile Premium si Starter sunt promovate chiar pe prima pagina a portalului nostru, fie prin afisarea logo-ului, vizibil, in topul paginii, fie prin recomandarea firmei in sectiunea special creata.  Totul usor, rapid si fara costuri suplimentare.

Promovare Pagina de Rezultate

Promovarea in “Pagina de Rezultate” este un mod foarte eficient de a te diferentia de concurenta.

 

Conturile Premium si Starter sunt afisate preferential in topul rezultatelor la cautare, ordinea de afisare fiind 1. Conturi Premium, 2. Conturi Starter, 3. Conturi Gratuite, casutele de afisare in pagina au design diferit – ele pot sa contina logo-ul + o scurta descriere + multiple date de contact sau doar informatiile esentiale.

Promovare Firme Recomandate

Conturile Premium si Starter beneficiaza de spatii special alese pentru a fi promovate. “Firmele recomandate” pot fi afisate atat pe prima pagina a portalului cat si in pagina firmelor concurente – din acelasi domeniu de activitate. Astfel firma ta va fi afisata vizibil atat pe prima pagina a site-ului cat si in pagina firmelor concurente, daca acestea au un Cont Gratuit (valabil pentru Contul Premium si Starter) sau cont Starter (valabil doar pentru Contul Premium).

Pagina Firma Personalizata

Fiecare firma care doreste sa fie listata pe “Undoi.ro – Lista firme, Catalong online” beneficiaza automat de propria pagina de prezentare. Aceste pagini afiseaza diferite informatii, in functie de tipul contului ales.

 

Pagina unei firme poate sa contina: banner publicitar de 700×200 pixeli, descrierea firmei, datele de contact, filiale, localizare pe harta, modalitati de plata, orar de functionare, galerie foto & video, link-uri pentru paginile din retelele de socializare.

Promovare Identitate Vizuala

Firma ta poate sa fie promovata usor prin afisarea logo-ului pe prima pagina a portalului, banner-ul publicitar din propria pagina de prezentare, precum si in spatii atent alese destinate bannere-lor de promovare.

Promovare Social Media

Conturile Premium si Starter vor beneficia de promovare externa, in mediile de socializare, prin afisarea informatiilor in canale special destinate firmelor cat si pe pagina portalului Undoi.ro