Undoi … in advertising.

· | Branding | No Comments

Undoi Advertising este o firma de publicitate care a prins contur in Aprilie 2012 si care se axeaza in primul rand pe promovoarea firmelor in mediul online. Traim intr-o perioada in care accesul la informatii este absolut necesar, iar timpul liber este tot mai pretios, de aceea online-ul a devenit esential.

Am facut un prim pas in online prin lansarea propriului portal www.undoi.ro. Portalul este dedicat mediului de afaceri, acesta ofera spatiul potrivit oricarei firme sa isi promoveze activitatea, serviciile si produsele prin propria pagina web. Simplu, usor de folosit si exact cu datele care va intereseaza.

Site-ul isi doreste sa acopere cat mai multe domenii de activitate, cat mai multe firme si institutii, totul pentru a va putea oferi cat mai multe date si cat mai corecte. Listarea initiala pe www.undoi.ro este gratuita si apreciem orice implicare a firmelor in acest proces.

Actualizarea datelor din catalog se fac printr-un simplu email la adresa: contact[at]undoi.ro cu datele dumneavoastra de contact.

Pasul urmator, firesc de altfel, a fost sa oferim si alte servicii de promovare. Astfel am reusit sa ne largim gama de servicii oferind solutii de Web Design, Promovare, Marketing online, Branding, Advertising. Realizam site-uri web, logo-uri si slogane, ne ocupam de social media marketing si dam viata afacerii voastre cu un continut web bogat, diversificat si atragator.


No Comments

Leave a comment