In today's modern world people are either asleep or connected.

Site Mobil – Google pariaza pe site-urile mobile friendly.

· | Design | No Comments

Dupa cum poate stiti deja, incepand cu luna Aprilie Google a lansat un update care intr-un fel sau altul a produs multa “galagie” in randul internautilor, in special a persoanelor care detin un site si care fac afaceri prin intermediul lor.

Update-ul “Mobile Friendly” aduce un plus semnficativ in indexarea paginilor care sunt optimizate pentru dispozitivele mobile si care sunt cautate de pe aceste terminale.

Acest update vine ca o reactie fireasca la numarul tot mai mare de utilizatori care folosesc in acest moment internetul de pe telefoanele mobile sau tablete, traficul de date fiind intr-o continua crestere si ne indica putin cam in ce directie se vor indrepta lucrurile.

versiune site mobila undoi vs desktop

versiune site mobila vs desktop

Scopul lor este de a facilita accesul la informatii, iar utilizatorul final sa nu fie nevoit sa faca zoom in pagini, sa se piarda in informatii.

Daca este “de bine”, daca este nevoie de un site mobil? Noi zicem ca DA. Numarul de cautari online, precum si simpla navigare se face tot mai mult de pe dispozitivele mobile – fapt confirmat si de Business Insider, iar interesul oricarei afaceri este sa ofere un acces cat mai usor la serviciile sale si calitate, iar un site mobil face exact  acest lucru.

Daca te-ai gandit sa ai propriul tau sit, acesta trebuie sa fie gandit din start ca el sa fie responsive, daca ai deja un site mai vechi si doresti ca acesta sa fie optimizat putem sa iti prezentam cele mai bune solutii, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi.

Cateva lucruri pe care trebuie sa le stii:

– acest update aduce schimbari doar la cautarile efectuate de pe terminalele mobile.
– afecteaza cautarile facute in orice limba
– se aplica individual, fiecarei pagini in parte, nu intregului site.

Pentru o oferta de pret, contacteaza-ne.


No Comments

Leave a comment