promovare online

Promovare Online & Social Media Marketing

Cu noi esti online!

 

Promovarea unei afaceri in online a devenit esentiala, din acest motiv am pregatit un pachet complet de servicii care te vor ajuta sa iti promovezi eficient afacerea online sau chiar sa ai propriul “departament de marketing” extern. Alegem cu atentie mediul de promovare, optimizam costurile si asiguram o prezenta constanta a firmei in mediul online pe diferite canale.

 

Platforma Undoi.ro: Lista Catalog Firme, Portal Afaceri | Social Media Marketing |Campanii Google Adwords | Content Marketing |  Email Marketing

 

Social Media Marketing

Asiguram o prezenta constanta pe canalele Social Media (Facebook, Google+, LinkedIN, etc) cream, personalizam si administram paginile nou create, realizam si adaugam continut web in mod constant, pastram legatura cu clientii sau persoanele interesate de serviciile oferite si avem grija ca imaginea firmei tale sa fie cat mai vizibila pe aceste platforme.

Promovare Undoi.ro – lista, catalog de firme

Undoi.ro – Lista, Catalog de Firme este un portal dedicat mediului de afaceri unde firmele isi pot promova atat produsele, serviciile cat si intreaga activitate. Fiecare firma listata beneficiaza de propria pagina web de prezentare. Portalul are acoperire regionala, firmele sunt listate pe domeniile lor de activitate, iar promovarea lor se face atat in cadrul site-ului cat si pe diferite alte canale web. Afla mai multe despre Undoi.ro si avantajele promovarii pe un portal de afaceri AICI

Campanii Google Adwords, Facebook Ads

Campaniile platite PPC sunt o necunoscuta pentru tine? Cream si administram campanii platite Google Adwords, Google Display, Facebook Ads – optimizam anunturile si ne asiguram ca ai platit doar atunci cand clientul a accesat reclama ta.

Content Marketing

Realizam continut web optimizat, articole pentru blog, postari in retelele de socializare si site-uri dedicate in functie de cerintele tale. Optimizam si aducem un mic “refresh” continutului web deja existent ca tu sa te poti concentra pe alte aspecte importante ale firmei tale.

 

Promoveaza-te inteligent online!Cere oferta